Procesare

FASONARE
OȚEL BETON

Activitatea de fasonare oţel beton se desfăşoară într-o hală nouă de 3.000 mp, executată în regie proprie şi dotată cu 6 poduri rulante, cu capacităţi de ridicare între 5 și 8 tone.

Capacitatea lunara este de 2.000 de tone.

Suportul tehnic este dat de linia completă de fasonare, care include maşini de procesare cu posibilitatea de prelucrare din bare sau colaci.


home_repair2_pic1

CONFECȚII METALICE

Activitatea de procesare şi producţie de confecţii metalice se desfăşoară într-o suprafata acoperita totală de 4.500 metri pătrați, executată în regie proprie şi dotată cu poduri rulante cu capacităti de ridicare între 5 și 40 de tone. Capacitatea medie lunara este de 300 de tone și poate să difere în funcţie de tipul proiectelor în derulare.

Suportul tehnic este alcatuit din maşini de debitat CN cu plasmă şi oxigaz, maşini de tăiat produse lungi, masina de gaurit si debitat profile si tevi CN Ficep 1000, masina de sablat, robot de sudura, precum și aparate de sudură.

Sudorii noştri sunt autorizati TUV pe două procedee de sudare şi pentru două materiale de adaos, iar sudurile sunt verificate conform cerinţelor din caietul de sarcini aferent fiecărei lucrări, fie cu ultrasunete, fie cu lichide penetrante, fie cu ambele. Secţia de producţie dispune şi de surse manuale de debitat cu plasmă, si de scule de debitat şi găurit.


home_repair2_pic1
CE OFERIM?

ASIGURĂM CALITATEA DE DOUĂ GENERAȚII

Detinem in stoc si distribuim o gama variata de produse
metalurgicedin care clientii nostri pot alege