× Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare Accept

Fasonare otel beton

Activitatea de fasonare oţel beton se desfăşoară într-o hală nouă de 3.000 mp, executată în regie proprie şi dotată cu 6 poduri rulante, cu capacităţi de ridicare între 5 și 8 tone. Capacitatea lunara este de 2.000 de tone.
Suportul tehnic este dat de linia completă de fasonare, care include maşini de procesare cu posibilitatea de prelucrare din bare sau colaci.

masina-bare

Masina de debitat

maşină de debitare şi îndoire cu comandă numerică, folosind ca materie primă oţel beton în bare, cu diametre intre 8 si 40 mm.

masina-colaci

Masini de debitat si confectionare etrier

maşini de debitare şi îndoire cu comandă numerică, folosind ca materie primă colaci de oţel beton cu diametre intre 6 si 16 mm; prin procesare se obţin bare drepte şi bare îndoite la unul sau la ambele capete.

Masina realizare etrieri

maşină cu comandă numerică pentru realizarea de etrieri, folosind ca materie primă colaci de oţel beton cu diametre intre 6 si 12 mm.

masina-etrieri

Masina realizare carcase de armaturi

masina automata pentru realizarea de carcase de armături pentru piloţi foraţi, cu diametrul de pana la 2.000 mm şi lungime maximă a tronsonului de 12 m.

sageata