× Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare Accept

Fasonare otel beton

Activitatea de fasonare oţel beton se desfăşoară într-o hală nouă de 3.000 mp, executată în regie proprie şi dotată cu 4 poduri rulante, cu capacităţi de ridicare între 5 și 8 tone. Capacitatea lunara este de 1.500 de tone.
Suportul tehnic este dat de linia completă de fasonare, care include maşini de procesare cu posibilitatea de prelucrare din bare sau colaci.

masina-bare

Masina de debitat

1 maşină de debitare şi îndoire cu comandă numerică, folosind ca materie primă oţel beton în bare, cu diametre intre 8 si 40 mm.

masina-colaci

Masini de debitat si confectionare etrier

3 maşini de debitare şi îndoire cu comandă numerică, folosind ca materie primă colaci de oţel beton cu diametre intre 6 si 16 mm; prin procesare se obţin bare drepte şi bare îndoite la unul sau la ambele capete.

Masina realizare etrieri

1 maşină cu comandă numerică pentru realizarea de etrieri, folosind ca materie primă colaci de oţel beton cu diametre intre 6 si 12 mm.

masina-etrieri

Masina realizare carcase de armaturi

1 masina automata pentru realizarea de carcase de armături pentru piloţi foraţi, cu diametrul de pana la 2.000 mm şi lungime maximă a tronsonului de 12 m.

sageata