× Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare Accept

Confectii metalice

Activitatea de procesare şi producţie de confecţii metalice se desfăşoară într-o suprafata acoperita totală de 4.500 metri pătrați, executată în regie proprie şi dotată cu poduri rulante cu capacităti de ridicare între 5 și 40 de tone. Capacitatea medie lunara este de 300 de tone și poate să difere în funcţie de tipul proiectelor în derulare.

Suportul tehnic este alcatuit din maşini de debitat CN cu plasmă şi oxigaz, maşini de tăiat produse lungi, masina de gaurit si debitat profile si tevi CN Ficep 1000, masina de sablat, Abkant hidraulic CNC, robot de sudura, precum și aparate de sudură.

Sudorii noştri sunt autorizati TUV pe două procedee de sudare şi pentru două materiale de adaos, iar sudurile sunt verificate conform cerinţelor din caietul de sarcini aferent fiecărei lucrări, fie cu ultrasunete, fie cu lichide penetrante, fie cu ambele. Secţia de producţie dispune şi de surse manuale de debitat cu plasmă, si de scule de debitat şi găurit.

Masina-debitat-oxigaz

Maşină de debitat cu oxigaz cu comandă numerica

Maşină de debitat cu oxigaz cu comandă numerică echipată cu 2 capete oxigaz şi 1 cap cu plasmă 260A; maşina are posibilitatea de tăiere de înaltă precizie cu plasma până la grosimea de 40 mm, în timp ce grosimea utilă la tăierea cu oxigaz ajunge până la 180 mm.

Masina-debitat-plasma

Maşină de debitat cu plasmă cu control numeric

Maşină de debitat cu plasmă cu control numeric echipată cu 2 capete de plasmă cu generatoare 130A; maşina are posibilitatea de tăiere până la o grosime de 20 mm, cu o înaltă definiţie şi precizie.

Masina de gaurit si debitat profile si tevi CN Ficep 1000

Masina de gaurit si debitat profile si tevi, cu comanda numerica; masina are posibilitatea de taiere la 90 de grade pana la o grosime maxima de 1000 mm, si o inaltime maxima de 350 mm; masina poate procesa si in sub-unghiuri de pana la plus-minus 60 de grade, si la o dimensiune maxima de 600 mm.

Masina-taiere-profile

Maşină de sablat

Tunel de sablare automata cu alice; latime utila 2 metri, inaltime utila 0.5 metri.

Masina-sablat
Masina-debitat-oxigaz

Abkant hidraulic CNC

Abkant cu posibilitate de îndoire până la lungime de 4 m și grosime de 8 mm.

sageata